Untitled
30 dec 2017
week 236: 15 t/m 21 december

Op 15 december was Laura nog ziek. Ze heeft tot 10:45 uur uitgeslapen! Bas en Laura hadden een discussie over de “8”: Bas zei dat je een soort “s” moest maken en dan de 2 uiteinden met elkaar moet verbinden. Laura zei dat je 2 rondjes op elkaar moest tekenen, maar daar was Bas het toch echt niet mee eens. En toen zei Laura: “Maar Bas, dat is dan gewoon de hoofdletter “8”!
Bas en Laura hebben op 16 december hun allereerste zakgeld gehad: € 1. En natuurlijk moest dat op! Ik ben met ze naar de Action geweest en had ze uitgelegd dat ze alles konden kopen wat met de “0” begon en dat ze, als ze graag wat wilden hebben wat met een ander cijfer begon, daarvoor moesten sparen. Ze hebben van alles uit de rekken gehaald en toch weer teruggelegd en uiteindelijk hebben ze alle twee raamstickers gekocht, die ze thuis meteen enthousiast op de raam geplakt hebben. ’s Avonds kwam oma Van Aerle om op Bas en Laura te passen, omdat wij een feestje hadden. Bas en Laura mochten opblijven totdat ook opa er was en daarna zijn ze lief gaan slapen.
We zijn op 17 december gezellig bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Monique, oom Anton en Lars waren er ook en ook tante Annie is geweest. ’s Avonds zijn we bij de Chinees gaan eten met opa en oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom en Eline. Het was gezellig!
Op 18 december hebben we de schoolbieb gedaan na school. Laura was niet helemaal fit en wilde na het avondeten meteen naar bed. Na een half uur kwam ze toch weer naar beneden: ze wilde toch graag nog een spelletje doen .
We zijn op 19 december na school bij Ellen geweest om Bas zijn haar te laten knippen. Laura heeft fijn in de speelkamer gespeeld.
Op 20 december hebben we samen met tante Maartje en Eline gezellig bij opa en oma Van Aerle geluncht. Laura was ιrg moe vandaag.
Op 21 december heb ik geholpen met overblijven. Laura wilde niet buiten gaan spelen; ze heeft geholpen met het schoonmaken van de tafeltjes en is de hele tijd gezellig bij mij binnen gebleven.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative